Tisler – Borøya, sommer del 1

Fantastiske seildager! Etter første natt på Tisler bestemte vi oss får å dra til Jomfruland. Spennende besøk av tollvesenet selv om vi fortsatt ikke hadde forlatt Norge. Heldigvis ble vi godkjent😁 Besøkte Elin, Victor og Nora på Jomfruland, sykkeltur og besøk i det gamle fyret toppet med vafler og kaffe og litt østers på stranden. Tur innom koselige Risør og nå på Borøya utenfor Tvedestrand hvor vi har hatt en kjempehyggelig dag med Heidi, Kristian og Hedda, Ellen og Georg. Nydelig mat og et paradis for de med cøliaki 😀 I morgen bærer det over havet til Skagen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s