Kjärringön – Gluppo, sommer del 4

20170718_153449_1

Actionfylte 2 siste døgn på Kjäringö. Hadde 21,5 m/s i havna. Sterk kuling med storm i kastene.
Kom inn en båt kl 0230 som hadde kullseilt og vi sov ikke spesielt bra i frykt for at moringene eller tauet skulle ryke, noe de heldigvis ikke gjorde 😁 men flere hadde gått i brygga og treverk måtte byttes da det hadde løsnet ved fortøyningene..
Ved avreise i dag bestemte nabo nummer 3 seg for å gå først,  selv om vi var blitt enige om å gå i en annen rekkefølge, resultatet var at han mistet kontrollen og blåste ned på moringstauene til de neste tre båtene. Måtte tilslutt tilkalle Redningstjenesten for å dra han av og de to neste ut.. Vi kom oss ut på egenhånd(!), god planlegging og flinke lettmatroser gjorde det hele til en lek!😀 
Vi har vendt hjemover og ligger nå for anker ved Gluppö.

 

Kjärringön - Gluppo

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s