Frøya feiret 10 års bursdag på Bolærne!

Superkul feiring av Frøya 10 år på forskudd på Bolærne! Vi ankom fredag i det solen gikk ned og fikk den siste plassen på ytterste brygge. Det ble en liten tur på øya før det var helt mørkt :) Lørdag gikk vi tur, tok en runde i hinderløypen og jentene badet og koste seg mens vi fikk byttet furlexen og heist opp forseilet igjen. Søndag ble det bursdagsfrokost og ballspill mens jeg fikk meg en tur opp i masten for å sjekke radaren. Alle som ville fikk seg en tur opp før vi pakket sammen og seilte hjem :) Strålende vær og herlige jenter på tur! ⛵🍰😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s