Halvveis!

Nå er vi halvveis på overfarten, god fart, stigende form og straks nybakt halvveiskringle.

Yes! Vi er halvveis!

Kl 11.27 noterte vi halvveis! 622 nm igjen etter å ha endret mål til Guernsey. Vært grått, overskyet, duskregn og litt mer sjø siden sist. Vi går mer eller mindre rett mot mål med codeseil og storseil, det føles godt å kunne krysse av 13-15 nm hver gang vi fører loggbok!

Følger med på kjente båter

Har kontakt på satelitt med Sira som nærmer seg mål i Bangor utenfor Belfast, eMotion som ligger litt nord for oss med destinasjon Cork og TrollCat som ligger sørvest med sist kjente destinasjon Scilly Islands. 

Stigende form i le-veggen

Ellen er snart seg selv igjen etter en runde med feber og kroppsverk, ellers er alt såre vel, vi sliter mer på buksebaken enn skosålene og nyter å sitte i varmen bak leveggen som ble satt opp for et par dager siden.

Nå skal vi bake halvveiskringle!

Posisjon: N 45.11.03 W 16.21.17

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s