Vannpumpe problematikk = fikset!

MIKROPLAST!!!

Da vi fylte på vann etter sesongen startet pumpen flere ganger etter vi hadde skrudd av vannet. Etter å ha endevendt båten og fulgt alle rørledninger fra hekk til baug uten å finne noe lekkasje, vi satte på pumpen igjen og den fortsatte med gjevne mellomrom å pumpe. Vi konkluderte derfor at det måtte ha noe med selve pumpen å gjøre. En pakning som hadde røket, en o-ring eller noe smått som hadde kilt seg fast og slapp inn luft i systemet.

I dag gikk vi til verks og fant MIKROPLAST i filteret! Var det synderen?

Nei, pumpen går fortsatt.

Demonterte selve pumpen og renset alle o-ringene for smågruff, og midt i den seansenf poppet det opp en lyspære, hva med lufteventilen på varmtvannstanken? Var den kanskje åpen? Kjapp titt under madrassen, og der var svaret, den sto akkurat nok åpen til å slippe inn bittelitt luft 🙂

Pumpen på vei tilbake til plassen sin :)

 

 

 

 

 

Mission accomplished og pumpen er nå på plass igjen! (Og vi vet hvordan den ser ut innvendig…)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s