En forsmak på hva som kommer!

I dag var DAGEN for de første av vennene våre som skal på tur! GOG TUR!!

img_20180602_122550431331719633954067.jpg

Det har gått så vanvittig fort fra vi først fikk kontakt via facebook høsten 2017. Da var det LENGE til vi skulle på tur og vi hadde et HAV av tid til å planlegge! I dag har de REIST!!! SHIT PÅMFRITT!! Vi var så heldige å få være med på avreisen, følelsesmenneske som jeg er måtte jeg selvfølgelig også gråte en skvett og gjør det fremdeles når jeg tenker på hva de faktisk har lagt ut på!!! 3 år til havs og jorda rundt!! Vi skal bare på 1 års svipptur til Karibien og tilbake, hehe føles litt sånn nå når man får det hele i perspektiv.

Etterpå har jeg vært litt fornuftig og fått unna to ting på listen vår: montert opp fiskestangholderen som har ligget her siden i fjor våres (er det mulig…!) og kappet til ny sengebunn til Kapteinen og Fru Kaptein! Gleder meg til å prøvesove den i natt! Om det er suksess kan det hende dette blir gjengs i hele skuta 😀

I morgen er det 3 uker til avreise, det går vanvittig fort og listen over ting som MÅ gjøres, ting som BØR gjøres og ting som var TENKT gjort men kanskje aldri blir noe av, er lang. Vi får se hva som blir krysset av og hva som gjenstår når vi kommer så langt. Gleder meg til å kaste loss og seile ut mot det ukjente.

God lørdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s