Sydenferie i Oslofjorden

Vi har vært superheldige med planleggingen i desember, vi ga nemlig bort en seilehelg i julegave og denne helgen har vært helt strålende!

Eirin, Raymond, William og Tara oznorankom skuta på fredag og vi tøffet rolig ut sundet i strålende sol med dertilhørende is, tusen takk! 😀

Det var bare bittelitt seilevind, så med codeseilet oppe byttet vi på å bade på vei innover Oslofjorden til Håøya. Det var godt og varmt i vannet, i hvert fall mente de fleste det 🙂

På Håøya fikk vi som vanlig hjelp til å legge til, utrolig hyggelig å komme sigende inn og flere personer kommer bort og tar i mot, tror dette har skjedd hver eneste gang vi kommer hit!

Det var overraskende store mengder mygg på øya, dessverre, var ikke like stas å gå tur når rygg, armer, ben, hode og hender blir bombardert med helikoptere! Har gitt blod til mange nye svermer…derfor har vi brukt mye tid i båten, kjørt mange runder med Farris, padlet med Bris, badet, kost oss og spilt spill. Frøya fikk en ny venninne, Alva, som hun og Sverre lekte masse med, kjempehyggelig!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det har vært en helt fantastisk helg, temperaturen har vært som i syden, solnedgangene har vært helt rå og selskapet upåklagelig! På vei hjem igjen fikk barna testet husken på bommen, stor stas, for liten og stor!

img_20180527_141628.jpg

Deilig med et fristed hvor tankene kan flyte fritt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s