Vind, regn, vind, regn og Mercur gikk rundt

Vi kom oss gjennom uværet! Det blåste opp skikkelig på fredag kveld, vi prøvde å høre på musikk mens vi spilte monopol, men det var nesten ikke mulig å høre pga regnet som tromme ned og vinden som ulte.

Vi så 18.6 m/s på loggen før vi la oss, meldt 24 i løpet av natten (m/s og ikke knop som jeg sier på videoen..) Det ble kraftigere og kraftigere vind og kl 3.30 var vi begge fremdeles våkne og oppe for å sjekke tau og avstand til de andre båtene. Da ser vi at dinghyen har snudd seg på hodet, med påhengsmotorer, Mercur, på! Det bølget og blåste og vi svingte hit og dit, så på med vester og liner før vi reddet Farris og Mercur. Fikk spylt godt med ferskvann og la oss igjen.

Etter en telefon på lørdag fant vi et verksted i byen som kunne se på den da vi ikke fikk start. Utpå kvelden var den fikset, men det fristet ikke med enda en rotur inn til land i kraftig vind, så vi henter den i dag. Var saltvann i både bensin og olje, så godt den gikk rundt på en arbeidsdag!

Natt to sikret vi med et dobbelttau til i moringen, tjoret Farris på dekk og stuet vekk ting nede, nesten verre enn å være på sjøen da det ruller og rykker, har flere ferske blåmerker fra ufrivillige møter med ting. Så en film med barna før sengetid og trente magen. Tror vi tåler en del mer sjø nå enn før helgen! 🤣

Mellom slagene har vi fått et par fine turer på land, sett båten fra tårnet med camera obscura (forgjengeren til film), livesending med vinklet linse projisert ned på et lerret. Fulgt Garrison Walls rundt best tuppen av øya og gått til Old Town og til Harry’s Walls gjennom skogen.

Båten vår ligger rett over skyggen, foran katamaranen.

Søndag fikk vi opp windboardsene og ryddet litt.

Vi har hørt på noe vann et sted under dekk, men Bavaria fra 2013 har ikke tenkt praktisk når det gjelder å få opp gulvet uten å demontere alt annet. Skrudde fra hverandre mye i går uten å finne det Tror vi har lokalisert det nå, og gutta er i gang med å skru fra hverandre nest siste gulvplate.

Men der var det heller ikke noe, kanskje vi bare hører syner?

Nå gleder vi oss stort til at Tobias og Tomm kommer om et par timer! På tide å spise litt frokost og ro inn!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s